Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Informatie
Op de website staat alleen algemene informatie. Voor een persoonlijk advies, kunt u met ons contact opnemen. We helpen u graag!

Bereikbaarheid van de website
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de website beschikbaar is. Is de website tijdelijk niet bereikbaar en lijdt u daardoor schade? Dan is SOSHELP® niet aansprakelijk.

Fouten op de website
We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Klopt de informatie op de website niet (meer) en lijdt u daardoor schade? Dan is SOSHELP® niet aansprakelijk.

Auteursrechten
Alle informatie op de website, de vormgeving, huisstijl en logo’s zijn van SOSHELP®. U mag de informatie op de website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privé-blog. Vermeld dan dat u de informatie heeft gevonden op www.abnamro.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen. Wilt u informatie op de website gebruiken voor commerciële doeleinden? Dan moet u SOSHELP® eerst toestemming vragen.

Websites van anderen
Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland
De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.

Wijzigingen
We kunnen de regels van de disclaimer aanpassen.